Hae tästä blogista

tiistai 17. kesäkuuta 2014

Järki kourassa klikkailussa piilee mahdollisuus

Tämä blogi alkoi muhia mielessä kun eräänä päivänä heräsin huomaamaan, että netissä on sivuja jotka maksavat minulle kun klikkaan niiden mainoksia. Klikkauksista avautui yhä uusia samanlaisia sivuja ja pian huomasin löytäneeni kokonaan uudenlaisen maailman: nettirahan maailman. Se on mielenkiintoinen ja tulvillaan sekä rehellistä liiketoimintaa että tyhjiä lupauksia. Eräs tämän blogin päätarkoituksia on oppia erottamaan nuo kaksi toisistaan.

Nettirahan maailmassa on aika huoletonta liikkua kunhan vain jaksaa pitää päänsä kylmänä. Sivuille jotka maksavat mainostrensa katselusta, eli ns. PTC-sivuille, liittyminen on ilmaista eikä sido mihinkään. Tässä muutamia harhoja joita sivujen toimintaan liittyy ja joita suuri osa sivuista myös suruttomasti ylläpitää:

Tienaa ilmaista rahaa! Höpönlöpöä, ilmaista rahaa ei ole. Ei todellisessa enempää kuin virtuaalimaailmassakaan. Jos haluat päästä mainoksia klikkaamalla edes kohtuullisille ansioille, se vaatii työtä tunti tunnin perään.

Sinun tarvitsee vain klikata mainoksia. No onhan se tietysti totta, kukas sitä pakottaa muuta tekemään. Käyttämällä aikaa pari tuntia päivässä tienaat luultavasti ensimmäisen viikon aikana 30 senttiä. Jos saat enemmän kasaan olet ansainnut vilpittömät onnitteluni.

Työtön kotiäiti tienaa tuhat dollaria viikossa.  Ja vielä sellainen kotiäiti, joka ei ymmärrä tietokoneista yhtään mitään. Onhan se tietysti periaatteessa mahdollista. Turha kuitenkin odottaa, että se tapahtuu käden käänteessä sinun kohdallasi, vaikka mainos niin antaakin ymmärtää.

Netissä klikkaamalla voit lopettaa muut työt. Joillekin se ehkä on onnistunutkin, mutta suosittelen odottamaan muutaman vuoden ennen kuin sanot itsesi irti nykyisestä työstä tai lopetat opiskelun.

Kasvata heti ansioitasi. Tämä on ehdotttomasti totta, onhan kymmenen senttiäkin rahaa. Jos haluat todellisia tuloksia niin unohda tuo"heti".

Onko kaikki siis pelkkää harhaa? Ei ei ja ei. PTC-sivujen joukossa on myös rehtiä väkeä joka ei ratsasta katteettomilla lupauksilla. Se tosin yleensä jätetään sanomatta, että menestyminen vaatii sekä tarkkaa suunnittelua että joskus pienen määrän omaa rahaa. Ja työtä. Jos olet valmis näihin asioihin, niin edessäsi on kiehtova maailma jossa on todella mahdollista päästä ajan mittaan mukaville ansioille.

Suosittelen pitämään pään kylmänä ja astumaan rohkeasti sisään!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti