Hae tästä blogista

maanantai 23. kesäkuuta 2014

Suojaa tietosi

Mainosten klikkailussa ollaan tekemisissä rahan kanssa. Ja missä liikkuu raha siellä liikkuvat myös väärinkäyttäjät. Aivan kuten ulkomaanmatkalla pidät kiinni lompakostasi kannattaa nettirahan maailmassa pitää kiinni henkilötiedoistaan.

Varovaisimmat tekevät niin, että antavat kirjautuessa keksittyjä tietoja itsestään. Jos sivulle kertyy nostettavaa rahaa, voi tiedot käydä sitä ennen muuttamassa oikeiksi.

PTC-käyttöä varten kannattaa myös luoda itselleen erillinen sähköpostiosoite jossain maksuttomassa paikassa, esimerkiksi hotmail, gmail. tai yahoo. Osoitteeksi ei kannata laittaa omaa nimeä. Missään tapauksessa ei ole suositeltavaa antaa pääosoitettaan. Jos kirjautuessa kysytään PayPal- tai AlertPay osoitetta voi siihenkin laittaa tilapäisen osoitteen ja käydä vaihtamassa jos maksun aika koittaa.

Kirjaa myös jokaiselle sivulle eri salasana. Näin ei ole vaaraa, että joku innokas hakkeri (crakkeri) pääsee saman tien nollaamaan kaikki tilisi. Kuten muuallakin, salasana ei saa olla liian yksinkertainen. Jotkut PTC-sivut, kuten esimerkiksi Neobux, antavat mahdollisuuden käyttää kahta salasanaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti