Hae tästä blogista

lauantai 19. helmikuuta 2011

123bux.net - mukavan tuntuinen tulokas

Päivitetty 1.3.11

123bux houkuttelee littymään runsailla mainoksilla ja teksteissään se myös antaa itsestään luotettavan kuvan. Sivun käyttämässä ohjelmassa (liittymä) ei ole panostettu visuaaliseen näyttävyyteen, mutta lopputulos on selkeä ja hyvin toimiva. Toimeen tulee kohtalaisella englannintaidolla. Perusjäsenyydellä saa klikattavaksi neljä mainosta päivässä.



Hyviä puolia

Sivulla on foorumi, jolla käyttäjät voivat vaihtaa neuvoja ja kokemuksia, lukuisten kielten joukossa ei vain valitettavasti ole suomea. Mahdollisuus hankkia runsaasti suoria referaaleja, jo perusjäsenyydellä 80. Vuokrareferaaleja on riittävästi saatavilla.Luotettavan maksajan maineessa.

Ei niin hyviä puolia

Uusi sivu, johon kannattaa uusien tavoin suhtautua varoen. Mahdollisuus noin suureen suorien referaalien määrään panee epäilemään miten sivun talous kestää sen. Vaikka sivu tiettävästi ei ole jättänyt koskaan maksamatta, ovat maksut usein jopa viikkoja myöhässä.Klikattuja tuloja ei voi käyttää hankintoihin

Miellyttävästä olemuksestaan huolimatta annan myöhästelevien maksujen vuoksi ja koska klikkauksia ei voi käyttää hankintoihin todistukseen vain 6.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti