Hae tästä blogista

lauantai 12. helmikuuta 2011

Buxmatrix

Päivitetty 23.2.11

Buxmatrix on päivitetty 2011 tammikuussa, joten varovaisimmat käyttäjät neuvovat suhtautumaan siihen uutena sivuna. Uusista yrittäjistä poiketen sillä ja samojen omistajien muilla sivuilla on jo vakiintunut maine tunnollisina maksajina.Hyviä puolia

Sivulla on foorumi, jolla voi vaihtaa kokemuksia ja kysellä neuvoja muilta käyttäjiltä. Sivu on tunnollisen ja nopean maksajan maineessa, kun keräsin minimimäärän täyteen maksoi parissa päivässä myös minulle.  Vuokrareferaaleja hyvin saatavilla. Suorien referaalien määrässä ei ole rajoituksia. Jäsenyyden päivitykset edullisia.

Ei niin hyviä puolia

Foorumia ei varsinaisesti hoida kukaan. Sen alussa on linkki, josta saa tarvittaessa yhteyden sivun pitäjiin.  Ongelmatapauksia voi foorumissa setviä vain muiden käyttäjien kanssa. Vain Alertpay käytössä. Klikkaamalla syntynyttä tiliä ei voi käyttää kaikkiin hankintoihin.

Hyvä tietää

Perusjäsenille maksetaan vain $ 0,004 per klikkaus. Jäsenyydestä riippuen se voi olla $ 0,01. Ensimmäinen maksuraja on $ 2,00. Jäsenyyden päivittämisellä on suuri vaikutus ansioihin, joten se kannattaa tehdä.

Annan kouluarvosanaksi 8.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti