Hae tästä blogista

maanantai 7. helmikuuta 2011

Mybux uudistaa ptc-maailmaa

Päivitetty 5.3.11

Mybuxin tie suunnan näyttäjänä muille näyttää päättyneen lyhyeen. Tätä kirjoitettaessa sivu on ollut jo toista viikkoa nurin.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Mybux on ottanut asiakseen toimia tiennäyttäjänä ptc-maailman uudistuksille. Sivu käyttää täysin uutta ohjelmaa, jossa on satsattu visuaalisuuteen ja myös uudenlaisiin toimintoihin. Sivulla voi tienata monella tapaa, mainosten katselun lisäksi muun muassa osallistumalla kyselyihin tai suoritamalla tehtäviä. Mybux itse tiedostaa asemansa ja kutsuu ihmisiä jäsenikseen "liittymään ptc-vallankumoukseen" sekä mainostaa surutta olevansa Neobuxiakin parempi.


myBux | profitable & safe ad center

Täytyy myöntää, että sanonnassa piilee totuus. Mybuxin ohjelma (liittymä) miellyttää silmää ja uudet toiminnat avaavat mahdollisuuksia. Kaiken keskellä on hankala pitää päänsä kylmänä ja muistaa, että kyseessä on varsin uusi sivu, jonka tulevaisuudesta ei vielä ole takeita.

Hyviä puolia

Virkistävän näköinen uusi ulkoasu. Maksaa heti, ilman odottelua.. Muualla saatujen kokemusten mukaan myös luetettava maksaja. Laaja ja hyvin toimiva foorumi, jolla käyttäjät voivat pitää yhteyttä toisiinsa ja jakaa kokemuksia ja neuvoja.

Ei niin hyviä puolia

Uusi sivu, johon kannattaa välttää laajempaa investoimista ennen kuin näkee, että toiminta vakiintuu. Yleensä kannattaa odottaa puolisen vuotta. Osa mainoksista on suunnattu maantieteellisesti ja Suomi ei useinkaan ole joukossa.

Saa minulta kouluarvosanaksi 7.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti