Hae tästä blogista

lauantai 21. toukokuuta 2011

Rastabux

Päivitetty 21.5.11

Rastabux on ollut eräs suosikeistani ja on nyt ilmeisesti ajautumassa pahoihin vaikeuksiin. Muun muassa maksuajat ovat pikkuhiljaa pidentyneet kuukauteen. Tällä hetkellä sivu ei ole kolmeen päivään vastannut lainkaan. Sivu on palannut liikenteeseen. Ylläpidon mukaan katkos johtui ulkopuolisten yrityksistä kaapata sivu. Uusien julkaistujen sääntöjen mukaan maksuaika on 10 - 30 työpäivää. Jos maksun aikataulua kysellään se johtaa maksun viivästymiseen vielä enemmän.

Rastabux eroaa ulkoisesti muista sivuista rohkealla rasta-värien käytöllä. Lopputulos on sekä silmää miellyttävä että mukava käyttää. Sanon sivua yhä uudeksi, vaikka se iältään ylittikin hiljan kriittisen puolen vuoden rajapyykin. Tuona aikana se on myös ennättänyt hankkia luotettavan maksajan maineen, joten uskallan laittaa sen suoraan luotettavien listalle.Rastabux vaatii käyttäjältään kärsivällisyyttä, mikäli haluaa pärjätä pelkkien klikkausten tuotoilla. Päivittäin saa alkuun katsottavaksi viisi mainosta, joista maksetaan reilusti alle sentin (us $) kappale. Viiden ensimmäisen päivän aikana sain kasaan 17 senttiä. Ensimmäiseen referaaliin tarvitaan 27 senttiä.

Hyviä puolia

Luotettavan maksajan maineessa. Maksaa myös heti, ilman viivytyksiä. Sivulla on toimiva foorumi, jonka keskusteluun myös sivun henkilökunta osallistuu. Klikkaamalla saatuja tuloja voi käyttää hankintoihin.

Ei niin hyviä puolia


Vaikka ikää jo kertyy, kyseessä on kuitenkin vielä uusi sivu, jolle kannattaa investoida harkiten. Sivu on tällä hetkellä niin sekavassa tilassa, että suosittelen pidättymään rahan käytöstä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti