Hae tästä blogista

lauantai 16. heinäkuuta 2011

VcBux vakuuttaa luotettavuuttaan

Päivitetty 16.7.11.

Vcbux on kaikessa hiljaisuudessa poistunut keskuudestamme. Jään aidosti kaipaamaan aluksi vähän vanhahtavalta vaikuttavaa, mutta loppupelissä selkeää ja varmatoimista sivua. Taas uusi muistutus siitä, kuinka uusiin sivuihin kannattaa suhtautua varovaisuudella, sanovat ne mainoksessaan mitä tahansa.

VcBux on valinnut iskulauseekseen honesty is our policy eli vakuuttelee että toiminta perustuu rehellisyydelle. Kuin vakuudeksi tälle sivulle kirjautuminen on kuin astuisi menneeseen maailmaan jota eivät hallitse iloiset värit ja näyttävät tekstit. Kieltämättä hieman vanhanaikainen, jopa nuutuneen tuntuinen olemus saa sivun tuntumaan  ikääntyneeltä ja luotettavalta. Kuitenkin kyseessä on uusi sivu, johon kannattaa suhtautua samalla varovaisuudella kuin uusiin sivuihin yleensäkin. Siitäkin huolimatta, että VcBux on alkutaipaleellaan jo osoittanut olevansa luotettava maksaja.


vcBux


Hyviä puolia


Sivu on osoittanut olevansa luotettava maksaja. Se maksaa myös nopeasti, ilman viikkojen odottelua. Sivulla on aktiivinen foorumi, jolla jäsenet voivat vaihtaa kokemuksiaan. Foorumilla käydään avointa keskustelua ja jopa kannustetaan ottamaan kantaa sivun toimintaan ja ehdottamaan parannuksia. Pelkistetystä ulkoasustaan huolimatta - tai ehkä juuri sen ansiosta - sivun ohjelma toimii luotettavasti ja nopeasti. Klikkaamalla saatua rahaa voi käyttää hankintoihin, esimerkiksi reffuihin.


Ei niin hyviä puolia


Kyseessä on uusi sivu, jolle investoimisessa kannattaa käyttää harkintaa. Jostain syystä juuri tätä ohjelmaa käyttäneet sivustot ovat yleensä olleet aika lyhytikäisiä. Mikään ei tietysti osoita, että nyt olisi käymässä niin, mutta jotenkin pahat aavistukset jäävät kummittelemaan.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti