Hae tästä blogista

maanantai 7. heinäkuuta 2014

Rohkeasti uutta hakemaan


Ptc-sivuja syntyy kuin sieniä sateella. Moni luulee jonkin aikaa klikkailtuaan, että ryhtymällä itse pitämään sivua pääsee varmimmin käsiksi tuloihin. Totuus on yleensä päinvastainen. Uudesta sivusta ei kannata odottaa kunnollista tuottoa ainakaan vuoteen, enemmänkin sen pitämiseen joutuu sijoittamaan tavan takaa lisää varoja. Näin siis alaa kokeilleet neuvovat, itselläni ei noita kokemuksia ole.

Käyttäjiä myös neuvotaan suhtautumaan uusiin sivuihin varoen. Tyypillinen uuden sivun elinikä on puoli vuotta, vuoden ikään päässeitä voi alkaa jo pitää konkareina. Käyttäjälle se tietää sitä, että kaikki sivulle sijoitetut rahat voidaan menettää yhdessä yössä tai ainakin niiden nostaminen voi osoittautua yllättävän hankalaksi ja aikaa vieväksi.

Kaikkien näiden varoitusten jälkeen annan kuitenkin neuvon: kokeile rohkeasti uusia sivuja. Jos toimit antamieni ohjeiden mukaan etkä innostu siirtämään rahaa sivuille tai yritä nostaa sitä sieltä on riski kohdallasi miltei olematon. Jos sivu vaikka tekee konkurssin, menetät vain sen parissa viettämäsi ajan. Sinä aikana olet ehkä löytänyt mielenkiintoisella tavalla toteutetun ja positiivisella tavalla vanhoja kaavoja rikkovan sivun, jonka parissa viihtyy. Uusilla sivuilla saa yleensä myös helposti referaaleja ja foorumeilla on melkein käsin kosketeltava me-henki. Sivut myös usein antavat jonkin edun esimerkiksi tuhannelle ensimmäiselle ilmoittautuneelle.

1 kommentti:

 1. Klikkailu on mielestäni ajantuhlausta.Ihan tosi.Sivuilta voi saada viruksia ja vakoiluohjelmia.

  Se on totta ettei itse pääse rikastumaan sellaisella sivulla.Käyttäjiä ja erityisesti sponsoreita/mainostajia pitää olla alkuun pääsemiseen.

  Kukaan ei voita.Ihmiset klikkailevat rahasta ja mainostajat maksavat "tyhjästä". Hakukoneet eivät iloitse edes liikenteestä mikä tulee ptc sivulta.

  Syy siihen miksi oma sivun pito on niin hankalaa on, se että ihmiset yrittävät huijata,avaavat useita tilejä ym.Kiinalaisilla on numeroidut s-postit mistä niistä voi tietää etteivät ole dublicaatteja.

  On olemassa automaattiklikkaus ohjelmia jolloin ihminen ei itse edes klikkaile vaan kone ja sit on hakkerit erikseen.

  Jäiköhän jotain mainitsematta..osa sivuista on huijausta täysin. Bux sivut taitavat maksaa enemmän kuin ptc:t mutta alan johtavin bux.to ei koskaan maksanut minulle(myin tosin sen tilin toiveikkaalle ihmiselle).

  VastaaPoista