Hae tästä blogista

tiistai 14. helmikuuta 2012

Buxp - alan konkareita
Päivitetty 14.2.12

Harvoin tulee törmänneeksi näin mielenkiinroiseen sivuun. Buxp poikkeaa ulkonäöltään ja toiminnoiltaan radikaalisti muista sivuista. Toiminnot ovat kuitenkin selkeitä ja nopeasti omaksuttavissa. Sivu tarjoaa lukuisia mahdollisuuksia ansaita. Rahaa voi hankkia katsomalla mainoksia, katsomalla videoita, käymällä sivuilla, tutustumalla tarjouksiin, pelaamalla ja hankkimalla sivulle ilmoittajia. Sivun toiminnassa on myös muutamia mielenkiintoisia piirteitä, kuten aikuisille tarkoitetut mainokset (joita ei näytetä alle 18-vuotiaille ja jotka voi halutessaan kytkeä pois päältä), säännellyt referaalien vuokrausajat ja ehdoton kielto mainostaa muilla kielillä kuin englanniksi (tässä tekstissä on yllä englanninkielinen banneri, toivottavasti se täyttää ehdot vaikka blogi muuten on suomeksi). Suorien referaalien määrää ei ole rajoitettu, vaan niitä saa hommata niin paljon kuin haluaa.

Parasta kaikessa on, että kyseessä ei ole mikään uusi sivu. Buxp on ollut toiminnassa ja maksanut uskollisesti jo vuosien ajan.

Valitettava puoli sivussa on, että klikkaamalla ansaitua rahaa ei voi käyttää sivun ostoksiin. Tätä voi tietysti kiertää kierrättämällä ansiot esimerkiksi AlertPayn kautta. josta kuitenkin on omat vaivansa ja kulunsa. Tässä kohdin BuxP poikkeaa muista tämän blogin sivuista eikä niin ollen pääse seurantaan.  Ptc-maailman muuttuneessa tilanteessa sivu on toistaiseksi taas seurannassa.

Hyviä puolia

Lukuisia tapoja ansaita, muitakin kuin mainosten klikkaaminen. Sivulla on toimiva foorumi, johon sivun ylläpitäjä myös osallistuu. Sivu on luotettavan maksajan maineessa. Suorien referaalien määrässä ei ole rajoituksia. Sivu on toiminut jo vuodesta 2008.

Ei niin hyviä puolia

Ilman reffuja ansiot ovat hyvin pieniä. Maksurajat ulospäin ovat aika korkeat, PayPalilla 17,99 $ ja AlertPayllakin 7,99 $. Ilman tilin päivitystä maksuaika voi venyä 30 työpäivään. Klikkaamalla saatua rahaa ei voi käyttää sivun ostoksiin voi käyttää sivulla vain rajoitetusti ja se on sidottu tilin päivitttämiseen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti