Hae tästä blogista

sunnuntai 7. elokuuta 2011

Liberty Reserve

Aloin kiinnostua ptc-sivujen (paid to click) lisäksi myös hyip-sivuista (high-yield investment program). Siinä yhteydessä totesin, että käyttöön kannattaa ottaa maailman yleisin maksuprosessori Liberty Reserve. Joka loppujen lopuksi ei sitten ollutkaan niin yksinkertainen temppu. PayPaliin ja AlertPayhin tottuneena kysymyksiä ja varmistettavaa riitti. Hankalimmaksi osoittautui rahan laittaminen tilille. LR ei ota suoraan vastaan rahaa, vaan kakki talletukset on tehtävä kolmannen osapuolen ohjelmien kautta. Noita ohjelmia löytyy kyllä pilvin pimein, joten suurin ongelma on alkuun löytää itselleen sopiva. Kokeilin muutamia ja kun sopivan tuntuinen löytyi alkoi uusi sota sinne ilmoittautumisen kanssa. Kun olin saanut varmistettua tilini lähettämällä sopivat skannatut asiakirjat sain lopulta siirrettyä LR tilille kymmenen dollaria. Tosin eivät välikädet tietysti hyväntekeväisyyttään asioita hoida, perille saapui dollareista vain kahdeksan. Tästä johtuu myös, ettei tässä tekstissä ole LR:n banneria. Bannereita saa käyttää vain, jos tilillä on vähintään 10 dollaria rahaa. Kaiken hässäkän keskellä lohdutti vain se, etten ole ongelmien kanssa yksin. Googlettamalla löytyy vaikka miten paljon samojen kysymysten pohtijoita.

Hyviä puolia

Pitkään toiminut maksuprosessori, jonka toimiin voi luottaa ja joka hyväksytään maksuvälineenä kenties laajemmin kuin mikään muu prosessori.

Ei niin hyviä puolia

Käytön opettelu hankalaa. Rahojen siirtoon pitää käyttää välikäsiä, joka tuo mukanaan omat hankaluutensa ja kulunsa.

3 kommenttia:

 1. liberty reserven kautta tallettaminen ei vlitettavasti onnistu salasana ei kelpaa sen vaihtaminen ei onnistu koska reset koodit ei kelpaa asiakaspalvelua ei ole suomeksi ketä varten tämä yhtiö on

  VastaaPoista
 2. Yhtiö on esimerkiksi sellaisia toimijoita kuin
  "Just Been Paid!" varten.
  Uskomattoman 1800-lukulaista toimintaa avaruusaikakaudella. Rahojen siirto näillä voi viedä viikkoja. Eräässä tuntemassani tapauksessa 2kk. Liekö käyttävät hevosia ja vankkureita edelleen?
  Ja kumma juttu on se että raha siirtyy sinne aina nopsaan mutta kun pitäisi saada itselle päin.....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. itse olen rekisteröitynyt yli10lle vedonvälittäjälle ja kaikissa takaisinmaksussa viivytellään 4-5 päivää tämä on minusta hyvin epäilyttävää.Liberty reserven piti olla rehellinen ja nopea mutta jos silläkin asiat tökkii niin sitten kaikki yhtiöt jotka käsittelee rahaa netissä ovatkin vain huijareita.itse haluaisin silti kuitenkin tallettaa liberty reserven tilille koska se on ainoa jonka kautta voin siirtää varoja lopulliseen kohteeseen.en ole siinä vieläkään onnistunut.

   Poista