Hae tästä blogista

maanantai 10. lokakuuta 2011

Clixcense - koitetaan nyt vielä

Aikanaan tuskastuin Clixsensen uuteen rahapolitiikkaan. Totesin, että näin toimiva sivu ei kuulu tämän blogin aihepiiriin. Monien kehotuksesta pyrin nyt päivittämään asennettani ja yritän selvittää, miksi tämä sivu minun epäilyistäni huolimatta on jatkuvasti suosituimpien joukossa.

Pari vuotta sitten Clixsense koki myrskyisiä aikoja toisiaan seuranneiden omistajanvaihdosten myötä. Nyttemmin toiminta on vakiintunut, ja sivu luetaan alan luotettavimpiin. Ikänsä puolesta (perustettu 2006) se myös kuuluu ptc-maailman nestoreihin ja mainitaan usein Neobuxin tavoin kuuluvana alan eliittiin.

Hyviä puolia

Maksaa luotettavasti ja viivyttelemäättä. Toimii nopeasti ja vakaasti. Suorien referaalien määrää ei ole rajoitettu. Sivulla on toimiva foorumi, jolla voi jakaa kokemuksia muiden käyttäjien kanssa. Mukavia puolia ovat myös peli, jolla voi joka päivä koittaa onneaan ja ansaita tililleen pienen palkinnon sekä kiinteä vähimmäismaksuraja joka ei muutu nostojen myötä.

Ei niin hyviä puolia

Vaikka suoria reffuja saa olla miten paljon tahansa, ei sivulle saa lainkaan vuokrareferaaleja. Mainoksissa noudatetaan myös maantieteellistä jakoa, joka saattaa ajoittain vähentää mainosten määrää Suomessa. Ilman reffuja ansaitseminen on todella hidasta.

Muutaman päivän testailun jälkeen on todettava, että kyseessä on kaikista puutteistaan huolimatta mukava sivu käväistä. Mainosten klikkaaminen on sujuvaa ja pelien kanssa on mukava viettää aikaa. Ja yhdestä saattaa jopa vähän tienatakin. Samaan hengenvetoon ihmettelen miten jotkut saavat tienattua rahaa täällä - siksi hitaasti sitä kertyy.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti