Hae tästä blogista

lauantai 7. tammikuuta 2012

AlertPay taas huhujen kohteena

AlertPay Acceptance LogoPäivitetty7.1. 12

Nosto Alertpaylta saapui ajallaan suomalaisele tililleni.  Mielestäni prosessori toimii normaalisti, ja Mark Twainin tavoin olen valmis toteamaan, että puheet kuolemasta ovat vahvasti liioiteltuja.


Päivitetty 4.1.12
 
Kokeilin AlertPayssa rahan siirtämistä ptc- ja hyip-tileille sekä toiseen suuntan eli nostamista niiltä prosessoriin. Kaikki toimi ilman odottelua ja normaalisti. Nostin myös rahaa prosessorista omalle tililleni Suomeen, mutta sen onnistuminen tiedetään vasta viikon kuluttua. Joka tapauksessa kaikki muu tuntuu toimivan normaalisti.

Alkuperäinen teksti

AlertPaylle povataan taas pikaista kaatumista. Tällaisia puheita on ollut liikkeellä tämän tästä ennenkin, joten mihinkään hätäilyyn tuskin kannattaa ryhtyä. Varmuuden vuoksi kannattaa kuitenkin toistaiseksi välttää rahan siirtämistä AP:hen.

3 kommenttia:

  1. tein pankkisiirron alertpayhin reilu viikko sitten kaikki toimi hienosti.Yritin tänään siirtää taas,mutta alertpay ilmoitti ettei tue enää pankkisiirtoa.sen lisäksi se ilmoitti jos yritän siirtoa se ei käsittele sitä ja veloittaa minulta 20 dollaria sakkona.Onko muilla samoja ongelmia vai koskeeko se vain minun tiliäni.

    VastaaPoista
  2. Kävin kokeilemassa ja huomasin samat ilmoitukset. Ymmärsin sen niin, että ainoastaan Envoy ltd:n kautta tehtäviä siirtoja ei tueta ja niiden käytöstä sakoteteaan. Pistin menemään maksun omalta pankkitililtäni ja kaikki vaikutti normaalilta. Viikon lopulla nähdään miten kävi.

    VastaaPoista
  3. Tulkintani oli oikea, ilmoitus koskee Envoy ltd:n pankkisiirtoja. Omalta Nordean tililtäni sunnuntaina lähetetty kymppi saapui aivan normaalisti perille tänään tiistaina.

    VastaaPoista