Hae tästä blogista

perjantai 3. helmikuuta 2012

Swordbux - lupaava tulokasUusien bux-sivujen eliniän odote pakkaa olemaan lyhyt. Hyvänä puolena voi sen sijaan pitää sitä, että referaaleja on vielä hyvin saatavilla ja usein myös kohtuuhintaisia päivityksiä.

Kun liityin Swordbuxiin, en odottanut siltä paljoa. Jäsenmäärä liikkui muutamassa satasessa eikä tätä kirjoitettaessakaan ole siitä paljon noussut. Kuluneen 218 päivän aikana sivu on kuitenkin osoittautunut sangen miellyttäväksi tuttavuudeksi.

Hyviä puolia

Referaaleja ei tarvitse huoltaa, vaan niiden vuokra-aika on automaattisesti ikuinen - kaikki vuokratut ovat siis samalla suoria. Sivulla on foorumi. Oman neljän noston perusteella sivu on luotettava maksaja ja maksaa heti ilman odotteluja. Päivityksiä voi ostaa myös lyhyitä jaksoja, halvin kuukauden päivitys maksaa vain 12 €. Kaikki hinnat ovat euroina. Päivityksen tehneillä nostoraja vain 1 euro.

Ei niin hyviä puolia

Koska reffuja ei tarvitse huoltaa niiden hankintahinta on aika korkea, 1,5 € kappale. Pienin ostoerä on lisäksi viisi kappaletta. Ilman päivitystä nostoraja 5 - 10 euroa. Ilman päivitystä viestin lähettäminen adminille maksaa 20 senttiä.

Kuten ylläolevasta näkyy, on päivityksen hankkiminen täällä todella tarpeen. Sen myötä ansiot kuitenkin kasvavat sekä omista että reffujen klikkauksista niin, että summan saa kyllä tienattua takaisin.

Tähän astiset kokemukset Swordbuxista ovat sen verran mukavia, että toivottavasti sivu selviää nuoruuden kriiseistä ja jää henkiin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti