Hae tästä blogista

tiistai 13. maaliskuuta 2012

Löytyihän se kolmas prosessoriKuten olen aikaisemmin kertonut, olen ollut maksuprosessoriasiassa suorastaan leväperäinen. Olen käyttänyt vain kahta helpointa vaihtoehtoa, PayPalia ja AlertPayta. Koska PayPalia ei hyip-sivuilla käytännössä ole, olen tehnyt kaikki sijoitukseni siellä AlertPayn kautta. Joka tietysti on riski laittaa kaikki rahat yhden prosessorin varaan.


xChanger.org E-Currency Exchanger

Yritin aikanaan ponnekkaasti kotiutua Liberty Reserveen, huonolla menestyksellä. Tänä päivänä on LR:n rinnalle nousemassa yleisyydessä Perfect Money. Se on toiminnoiltaan paljolti LR:n kaltainen, mutta selkeämpi ja yksinkertaisempi käyttää. Ikävin puoli molemmissa on, että rahaliikenne niihin pitää hoitaa kolmannen osapuolen kautta. Se mutkistaa tilannetta sekä myös maksaa, eiväthän välittäjät hyvää hyvyyttään työtään tee. Perfect Moneyn kohdalla tähän löytyi yksinkertainen ratkaisu. xChanger on rahojen siirto-ohjelma, jolla rahaa voi siirtää monien prosessorien välillä. Rahan siirtäminen AlertPaysta Perfect Moneyyn on helppoa ja myös yllättävän edullista. Lähetetystä kahdesta kympistä saapuu perille noin 18 euroa.

Yhä edelleen pidän AlertPayn systeemiä parhaimpana - rahat kulkevat sinne ja takaisin ilman välikäsiä suoraan suomalaiselta pankkitililtäni. Mutta enpähän nyt ole yhden prosessorin varassa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti