Hae tästä blogista

sunnuntai 20. tammikuuta 2013

Clickadoo jakaa mielipiteet

STATIC Banner

Kuten olen usein ennenkin todennut uudet mielenkiintoiset sivut saavat minut helposti innostumaan. Nykyviisikossani Clickadoo kuuluu Vilvinin ohella tähän sarjaan.

Toisin kuin Vilvin Clickadoo on täysin toimiva sivu. Se ei ole aloittanut helpoimman kauta buxhost-sivuna, vaan käyttää omaa persoonallisen näköistä ohjelmaa. Tämän kirjoittamisen hetkellä sivulla on persoonallinen ulkonäkö, hyvin toimiva ohjelma, referaaleja helposti saatavilla, yli 20 000 jäsentä, sivut Facebookissa ja Twitterissä, toimiva foorumi ja aktiivinen admin. Näiden hyvien puolten vastapainoksi sivulla on ikää vasta pari kuukautta, sen todellinen omistaja on arvoitus ja aina varovainen Paypal on tiettävästi ollut hieman varauksellinen suhtautumisessaan siihen. Alin maksuraja on kaksi dollaria. Clickadoo sanoo hoitaneensa maksut säntillisesti, mutta esittää niistä vain luettelon eikä varsinaisia todisteita.

Olen ollut nyt jäsen 18 päivää. Sinä aikana pelkästään klikkailemalla on tilille kertynyt rahaa vajaan dollarin verran. Viikon päästä pääsen kokeilemaan referaalien ostoa. Tuttuun tapaan en ole investoinut sivulle rahaa vaan koitan pärjätä pelkällä mainosten katselulla. Sen verran mielenkiintoinen paikka, että samoilla ehdoilla toimien suosittelen tutustumaan.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti