Hae tästä blogista

sunnuntai 7. huhtikuuta 2013

Ansaitse pelaamalla

Päivitetty 7.4.13

Se, että pelejä pelaamalla voi ansaita netissä rahaa kuulostaa vitsiltä tai pikkupojan unelmalta. Kumpaakaan se ei ole, vaan tänä päivänä totisinta totta. Yhteistä ptc-maailmalle on se, että äkkirikastumista on turha odottaa samoin kuin että kohtalaisillekin tuloille pääseminen vaatii tuota harvinaista ainetta - kärsivällisyyttä.
Ajan myötä muutaman kympin kuukausiansioille pääseminen ei ole vaikeaa. Jos pitää pelaamisesta ei tuota edes voida pitää huonona korvauksena siitä, että tekee sitä mistä tykkää. Maailmalla innokkaimmat pelaavat kahdeksasta kymmeneen tuntia päivässä ja ovat kehittäneet harrastuksesta itselleen kokopäivätyön.
Pelaamisen kenttä on laaja ja monipuolinen. Pelaaminen ei edes ole ainoa tapa ansaita. Rahaa voi tienata esimerkiksi pelien testaajana tai ohjesivujen kirjoittajana.

Taidolla

Otan tähän esimerkkinä erään netin tunnetuimmista roolipeleistä, Exodus 3000:n.

Exodus 3000 on ilmainen webin strategiapeli. Suuren suosion syynä on luultavasti se, että  yksinkertaisilla ja helpoilla toiminnoilla on saatu luoduksi monipuolinen pelimaailma. Peli myös toimii yleisimmissä selaimissa sellaisenaan eikä tarvi erillisten ohjelmien lataamista ja asentamista. Peli tapahtuu tuhannen vuoden päässä tulevaisuudessa. Maan päällä sattuneen katastrofin seurauksena ihmisrodun jäänteet taistelevat olemassaolostaan Marsissa. Hengissä säilymiseen  tarvitaan Marsin dollareita, joiden avulla ylläpidetään omaa asevarastoa. Dollareita saa työskentelemällä kaivoksissa, etsimällä raunioista tai ryöstämällä toisilta pelaajilta. Marsin dollareita voi vaihtaa US dollareiksi ja tallettaa PayPaliin. Vaihtokurssi on uudella pelaajalla todella surkea, mutta paranee pelissä edistymisen myötä vain surkeaksi.  Maksuraja on 20 US dollaria.  Hyvällä asevarustuksella sen saavuttaa noin kerran kuukaudessa.

Googlettamalla löytää runsaasti muita maksupelejä. Samoin keskustelualueita joissa kerrotaan peleistä ja vaihdetaan kokemuksia.

Tuurilla

 Netissä on runsaasti casino-tyyppisiä pelipaikkoja joissa esikuviensa mukaan pelataan rahalla, joskus suuristakin voitoista. Tarjolla on perinteisiä sovelluksia korteista ja hedelmäpeleistä rulettiin sekä uudemman tyylisiin tietokonepeleihin. Eräs mielenkiintoinen paikka tutustua pelaamiseen on http://ilmaiskierroksia.com/ joka tarjoaa uusille kävijöille ilmaista pelirahaa jolla voi voittaa oikeaa rahaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti