Hae tästä blogista

tiistai 5. helmikuuta 2013

Canadabux epäilyttää

 

Canadabuxin toiminnot muistuttavat vanhan ajan buxhost-sivuja. Sivu on helppo käyttää ja toimii vakaasti.  Valitettavasti sivua ei voida täysin ohjata hiirellä, vaan välillä joutuu vanhaan tyyliin antamaan varmistuksia näppäimistöltä. Jo perusjäsenyydellä saa mukavasti mainoksia katsottavakseen ja adgrid-ruudukossa voi koittaa onneaan ja voittaa pieniä rahapalkintoja. Referaalien hankkiminen on vaikeaa. Niiden ostamiseen ei ole jonotusmahdollisuutta, vaan käyttäjän on oltava valmiina iskemään heti kun vapaita reffuja ilmestyyy markkinoille.

Se mikä sivussa huolestuttaa on, että se nostaa toistuvasti pienimmän maksun rajaa. Tällä hetkellä se on kuusi dollaria. Tällainen kehitys kertoo yleensä siitä, että sivu on rahavaikeuksissa. Tarkkaan tutkittaessa samalla adminilla on erinimisiä sivuja kymmenkunta kappaletta. Ne myös ilmoittavat ahkerasti toistensa sivuilla. Helposti herää kysymys paljonko systeemissä liikkuu ulkopuolista rahaa vai onko liikevaihto pääasiassa rahojen siirtelyä taskusta toiseen.

Ei maksa mitään liittyä sivulle ja kokeilla ansaitsemismahdolllisuuksia siellä. En kuitenkaan menisi sijoittamaan rahaa sinne tai muille saman adminin sivuille. Tunnetuimpia niistä ovat feeldollar.com, etabux.com, buxboss.com, bigusabux.com ja 33bux.com.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti