Hae tästä blogista

perjantai 1. helmikuuta 2013

Clixsense tarjoaa enemmän mahdollisuuksiaClixsense aloitti vuonna 2007 tavallisena ptc-sivuna. Aikaa myöten toimintoja on lisätty, ja nykyisin sivulla voi ansaita mainosten katselun lisäksi muun muassa kilpailujen, mielipidekyselyjen, tarjouksiin tutustumisen ja erilaisten tehtävien kautta. Mainospolitiikassaan Clixsense vetää tarkasti omaa linjaa. Mainoskello on järjestetty niin, että se pysähtyy heti jos sivulta poistutaan. Sivulta ei siis voi hyppiä muualle jos haluaa saada maksun klikkauksestaan. Sivu ei myy tai vuokraa lainkaan referaaleja, joiden kauppaamista se pitää huonona liiketoimintana. Sen sijaan suoria referaaleja suositaan ja  niitä saa jäsenellä olla niin paljon kuin haluaa.

Mainosten klikkaamisella ansaitsee todella vähän vaikka päivittäisi jäsenyytensä. Kun referaaleja ei ole kaupan, onnistuu ansaitseminen vain jos saa haalituksi itselleen riittävästi suoria reffuja. Tätä kautta voi myös teoriassa päästä hyville ansioille koska reffujen määrä ei ole rajattu. Varma tapa ansaita on osallistuminen erilaisiin kyselyihin ja tehtäviin. Osallistumalla testiin, jolla seurataan sivujen näkyvyyttä googlessa, sain parilla käynnillä tilini ennusteen näyttämään kahdeksan dollarin tuloa kuukaudessa. Tuo kahdeksan dollaria on myös pienin mahdollinen nosto, joka omalta osaltaan kertoo että sivulla pyörii rahaa.

Clixsense kuuluu ikänsä puolesta alan nestoreihin. Kun se myös on hoitanut maksunsa ajallaan ilman valituksen aihetta, on se ansainnut maineensa luotettavana eliittisivuna.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti