Hae tästä blogista

lauantai 20. huhtikuuta 2013

GPT - PTC:n veli

Ptc-sivujen rinnalla kasvattavat suosiotaan Gpt-sivut. Ptc on lyhenne sanoista paid to click ja tarkoittaa
maksun saamista sivulla olevien mainosten katselusta. Gpt puolestaan tulee sanoista get paid to ja tarkoittaa, että maksun saa tietyistä tehtävistä, yleensä tarjousten seurannasta ja niihin osallistumisesta. Aidoilla gpt-sivuilla toimintaan ei sisälly taka-ajatuksia. Käyttöehtoja (TOS) noudattamalla ei tule sitoneeksi itseään ostovelvoitteisiin tai muuhun kaupalliseen toimintaan. Koska myös monet ptc-sivut sisältävät nykyisin erilaisia tehtäviä ja gpt-sivut mainoksia on näiden kahden  sivutyypin välinen juopa kaventunut. Kun seuraavassa puhutaan gpt-sivuista tarkoitetaan sivuja, jotka ovat keskittyneet nimenomaan erilaisiin  toimintoihin ja tajouksiin

Mitä on gpt-sivu
Gpt eli get paid to -sivu pitää esillä toimia, joiden tekemisestä sivun käyttäjille maksetaan. Niitä voivat olla esimerkiksi tarjousten seuraaminen, mainosten katselu, sähköpostien lukeminen ja sivuilla surffaaminen. Mainostajille gpt-sivu tarjoaa tavallisia ptc-sivuja kiinteämmän kontaktin lukijaan. Erilaisten tarjousten kautta kerätään myös tietoja sivuston käyttäjistä. Tavallaan siis myyt tietoja itsestäsi ja saat siitä maksun. Kyseessä ei ole hyväksikäyttö vaan puhdas liiketoiminta jonka molemmat osapuolet hyväksyvät.


Näin pääset alkuun

Netissä on runsaasti sivuja, joilla opastetaan gpt-sivujen mahdollisimman tehokkaaseen käyttöön. Niihin kannattaa käydä tutustumassa. Jos gpt-sivuilla käy hetken mielijohteesta ilman kunnollista suunnitelmaa ansaitsee kyllä dollarin sieltä ja toisen täältä, mutta hyville ansioille pääseminen vaatii järjestelmällisyyttä.

Seuraavassa muutama neuvo, joiden avulla voi aloittaa tutustumisen:  1. Hanki itsellesi sähköpostiosoite jota käytät vain gpt-sivuilla. Tämä kannattaa ehdottomasti tehdä, koska kun käyt katsomassa tarjouksia alkaa tähän osoitteeseen virrata mainospostia. Tarkoitukseen sopivat kaikki ilmaiset postiosoitteet, itse käytän gmailia (Google). 
  2. Liity haluamillesi gpt-sivuille. Alkuun kannattaa ottaa mukaan vain muutama, kunnes tulet tutuksi systeemin kanssa.  Kun rekisteröidyt ole rehellinen ja anna itsestäsi oikeat tiedot. Käytä edellisessä kohdassa luomaasi sähköpostiosoitetta. Tutustu sivun käyttöehtoihin (TOS, terms of service) ja toiminnasta usein esitettyihin kysymyksiin (FAQ, frequently asked questions). Sivujen toiminnassa ja vaatimuksissa käyttäjille saattaa olla pieniä eroja.
  3. Muista lisätä sivut selaimen luetteloon niin että löydät ne helposti.
  4. Jos sinulla ei ole PayPal-tiliä avaa sellainen. PayPal on gpt-sivujen yleisin prosessori ja monilla ainoa sellainen. Muista käyttää prosessorissa samaa osoitetta jonka loit edellä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti