Hae tästä blogista

torstai 25. huhtikuuta 2013

Varoituksen sanoja

Jos olet seurannut Tässä mennään -palstaa ja itsekin miettinyt kokeilla joitakin sivuja, niin tässä muutama varoituksen sana maailmalta.


STATIC Banner

Clickadoo on mielestäni mukava paikka. Sivu on selkeästi rakennettu ja toimii hyvin, mainoksia on jokaiselle päivälle eikä reffujen hankkimisessa ole vaikeuksia. Rahaa en ole yritttänyt nostaa, joten sen toimimisesta ei ole kokemuksia. Useilla ptc-sivuja valvovilla sivuilla Clicadoota kuitenkin pidetään epäluotettavana ja kehotetaan pysymään erossa siitä. Itse en ole sijoittanut sivulle rahaa enkä aio sijoittaakaan, joten jätän nuo huomautukset omaan arvoonsa. Jos olet kiinnostunut liittymään sivulle niin suosittelen samalla tavoin  jättämään sijoittamatta.


Felmina.com - Taking Your Investment Forward

Felmina on tällä hetkellä ainoa hyip-sivuni. Siitä tuli saatua hiljattain myös hyviä kokemuksia. Iloa himmentää se, että maailmalla odotetaan tosissaan sivun kaatumista lähimmän puolen vuoden sisällä. Itse olen saanut tuottona sijoitukseni takaisin, joten jos niin käy, en ole menettämässä mitään. Varmuuden vuoksi suosittelen muille varovaisuutta sivulle sijoittamisessa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti