Hae tästä blogista

torstai 28. marraskuuta 2013

Binary options vaatii osaamista

>> Päivitetty 28.11.13 <<

Ptc-sivujen mainoksia katsellessa ei voi olla törmäämättä binary options -sijoitusyhtiöiden mainoksiin. Binary
options on viime vuosikymmenellä yleistynyt uusi tapa sijoittaa osakkeisiin. Toiminta kuulostaa hurmaavan yksinkertaiselta: sen sijaan että ostettaisiin osakkeita tarvitsee vain veikata nouseeko vai laskeeko kohteen arvo tietyn ajan kuluessa. Vaihtoehtoja Eri alojen sivuja löytyy runsaasti. Jos haluat esimerkiksi sijoittaa kymmenen dollaria siihen nouseeko vai laskeeko dollarin kurssi tai öljyn hinta seuraavan 30 minuutin kuluessa sijoituspaikka todennäköisesti löytyy. Sijoitusyhtiöt vielä lupaavat, että et menetä koko kymppiä vaikka veikkaisit väärin.

Toiminta on rehellistä ja reilua ja jotka osaavat tulkita markkinoita käärivät täällä hyvät rahat. Se ei kuitenkaan ole niin yksinkertaista kuin mainos antaa ymmärtää. Onnistumisen mahdollisuus ei ole 50-50 niin kuin voisi kuvitella. Jos veikkaus osuu oikeaan niin sijoitukselle maksetaan tavallisesti 70 % korko. Jos se taas menee pieleen, veikkaaja menettää 90 % sijoituksestaan (ei siis kaikkea). Lopputuloksena Pieleen mennyttä veikkausta ei siis pysty korvaamaan yhdelä onnistumisella vaan sijoittajan on oltava useiden siirtojen ajan enemmän oikeassa kuin väärässä.

Binary optionin hyviä puolia ovat, että sijoittaja ei ota tuntematonta riskiä vaan tietää mihin on ryhtymässä, erityisiä välityspalkkioita ei ole ja sijoitettaville summille sekä ajanjaksoille löytyy loputtomiin vaihtoehtoja. >> Koska binary optionissa voitto perustuu vedonlyöntiin maalaisjärjellä ajatellen EU-alueella pelatun voiton pitäisi olla verovapaata.  Ennen kuin jättää verot maksamatta asia kannattaa tarkistaa verottajalta. < < Huonoiksi puoliksi voidaan laskea että sijoittaminen on vain rahan liikuttelua eikä summalla saa omistukseensa mitään, toiminnan ennustaminen on vaikeaa ja voiton pienuus verrattuna mahdolliseen tappioon.

Välittäjien ehdot vaihtelevat paljon. Ennen sijoittamista kannattaa lukea tarkkaan läpi sivun säännöt.


1 kommentti:

  1. Monet kiitokset osoittavat, että vaiheet. Haluan sanoa, että tämä kestää kurinalaisuutta se on työtä. Hän saa rahansa lähetteitä eikä kaupankäynnin. Tämä on affiliate markkinointi olevinaan ilmaiseksi! Ajattele sitä välitys myy sinulle näistä vaihtoehdoista on jatkaa toimintaansa niin aiot löysä joskus 100% rahaa. Joo voitat, mutta ei aina..Find Binary Options Trading

    VastaaPoista