Hae tästä blogista

sunnuntai 30. kesäkuuta 2013

Ei tarvitse investoida - vai tarviiko

PTC-sivut, joille on investoitava jotta voi nostaa omia palkkioitaan, kuuluvat historiaan - vai kuuluvatko. "No need to invest" lukee melkein jokaisen sivun mainoksessa. Tarkempi tutustuminen käyttöehtoihin saattaa paljastaa, että asia on toisin. Investointipakkoa ei ole, mutta se on olemassa ja kätketty päivityksiin ja referaalien hintoihin. Otan esimerkiksi Termbuxin, vaikka se on vain yksi monista - samanlaiseen hinnoitteluun törmää muuallakin.

Termbux on selkeä ja mukavasti toimiva sivu. Perusjäsenyydelläkin saa kohtalaisesti mainoksia klikattavakseen. Sivu ilmoittaa, että yhdestä katselusta maksetaan 0,01 dollaria. Käytännössä se koskee vain osaa mainoksista, joidenkin maksut ovat vain 0,001 tai jopa 0,0005 dollaria. Perusjäsenyydellä klikkailemalla ei siis paljon ansaitse. Joten mitäpä jos ostaisi pari reffua. Referaalin hinta ei ole paha, vain 0,5 dollaria. Mutta yllätys yllätys - pienin myytavä erä on kymmenen kappaletta. Mainituilla klikkaushinnoilla tarvittava vitonen ei ihan hetkessä ole kasassa. Toinen mahdollisuus lisätä tuloja on päivittää jäsenyys. Siihen tarvitaan 15 dollaria. Suurimman hyödyn päivityksestä saa referaalien kautta, joten niidenkään ostamista ei saa unohtaa vaika päivityksen tekisikin.

Pelkästään klikkailemalla pääsee eteenpäin jos siihen varaa aikaa vähintään puolitoista tai mieluummin kaksi vuotta. Nopeammin asia hoituu rahalla. Eli investoimalla sivulle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti