Hae tästä blogista

perjantai 2. elokuuta 2013

Nyt se on loppu - ClixsenseClixsense on maailmalla pitkään toiminut ja arvostettu ptc-sivu. Se on myös tiukasti vetänyt omaa linjaansa - muun muassa kieltäytyy käyttämästä referaaleja. Itse en ole koskaan oikein ollut sujut sivun kanssa. Kun lopulta päätin kerran vielä yrittää sivu yllättäen rupesi toimimaan. Parin kuukauden ajan näytti siltä, että Clixsensestä on tullut ei suuri, mutta vakituinen tulonlähde josta pystyy nostamaan  säännölliset kahdeksan dollaria kuukaudessa. Riemua ei kuitenkaan kestänyt kauaa. Tänään Clixsense tuottaa noin neljä dollaria kuussa, joka ei edes riitä nostamiseen. Johtuneeko profiilistani vai mistä, mutta minulle ei ole pitkään aikaan ollut tarjolla kyselyihin vastaamista tai tehtävien suorittamista. Ja juuri niistähän päätulot sivulla muodostuvat.

Joten nyt se on loppu. Clixsense ei varmasi ole tyhjästä mainettaan ansainnut, joten toivotan muille hyviä hetkiä sivun parissa. Kiitos 16 dollarista, mutta minulle riitti nyt ja Clixsense putoaa viisikostani.

2 kommenttia:

 1. Harmi ettei ClixSense toiminut kohdallasi, itse olen pitänyt kyseisestä sivustosta kovasti. Kirjoitit ehkä vähän hassusti tässä että Clixsense "kieltäytyy käyttämästä referraaleja" vaikka oikeastaanhan ClixSensessä ansaitsee referraalleilta peräti kahdeksalla tasolla - pitää vain olla suoria referraaleja vuokrata ei voi.

  - ja koska meille pohjoismaiden mölliköille tosiaan tulee aika harvoin kyselyitä tai sopivia tehtäviä, olenkin todennut että nojaudun omissa ClixSense ansioissani juuri referraaleihin - tällä hetkellä downlinista löytyy noin 500 käyttäjää ja ne tuottavat reilun dollarin päivässä + satunnaiset upgrade- ja aktiivisuuskomissiot.

  Hidasta puuhaa tuo ClixSense tilin rakentaminen, mutta toisaalta mukavan passiivista puuhaa kun ei välttämättä tarvii itse klikkailla joka päivä ansaitakseen referraaleiltaan. Tähän mennessä olen nostanut rahoja ulos $75 ja melkein toinen mokoma on mennyt sivun sisäisiin ostoihin - ei pöllömmin $17 investoinnilla.

  Tulipa juttua ClixSensestä, mutta eksyin blogiisi jotenkin kummallisesti Googlesta kun etsin sopivia AdHitz mainostussivukanditaatteja...

  Onnea ja menestystä ansioillesi; jo on aikakin nostaa Suomi online-ansaitsijoiden maailmankartalle! ;-)

  -Sanna (a.k.a. ophelia1986)

  http://adventuresinptc.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sanna. Mukavaa kuulla, että olet saanut ClixSensen toimimaan. Ja kiitos hyvistä vinkeistä, ne varmasti saavat monen kiinnostumaan sivusta.

   Poista