Hae tästä blogista

perjantai 23. elokuuta 2013

Suuria lupauksia

Varoitin jokin aika sitten sivuista, jotka lupaavat tuntuvaa ylihintaa mainosten katselusta. Samaan hengenvetoon totesin, ettei toimintaa tietenkään voi suoralta kädeltä tuomita. Voihan olla, että joku on keksinyt keinon miten maksaa reilusti ja pitää sivu silti pystyssä. Viime aikoina sivuja jotka tarjoavat korkeaa hintaa klikkauksista on alkanut tulla pilvin pimein. Ilmoittauduin yhdelle ottamaan selvää mistä oikein on kyse.


Koolbux  tarjoaa hyviä etuja. Parhaimmillaan sivu lupaa maksaa 0,08 dollaria klikkauksesta ja vielä referaalienkin klikkauksista 0,004 dollaria. Reffuihin sisältyy myös se mielenkiintoinen etu, että ne ovat ikuisia, käyttöiän päättymisestä ei tarvitse huolehtia. Kun vielä pienin maksuraja on niin alhainen kuin kaksi dollaria ja maksut luvataan suorittaa heti online tuntuu, että parempaa on vaikea kuvitella.

Mistä kaikki sitten rahoitetaan. Mainosten hinnat eivät tunnu sen kummemmilta kuin muuallakaan. Ei vaihtoehtoja jää kuin yksi: käyttäjiltä. Näin se käy:

Perusjäsenyydellä tienaa vain 0,01 dollaria mainokselta ja reffuille maksetaan 0,002. Halvin jäsenyyden päivittäminen kolmeksi kuukaudeksi maksaa 15 dollaria. Reffut maksavat 0,5 dollaria kappale, mutta ostoksen vähimmäismäärä on viisi eli 2,5 dollaria. Eli jäsenyyden päivittämiseen on katsottava 1500 mainosta ja viiden referaalin ostamiseen 250 mainosta. Päivittäin pääsee katsomaan noin kymmenen mainosta. Perusjäsenyydellä saa omistaa 200 reffua. Pelkillä klikkauksilla määrän kasaamiseen kuluu kahdesta kolmeen vuotta, referaalien aktiivisuudesta riippuen.

Koolbux siis kyllä toimii, mutta vaatii käyttäjältään vuosien kärsivällisyyden tai rahaa sijoitettavaksi. Kyseessä on sen verran nuori sivu, että jälkimmäistä en kyllä suosittele.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti