Hae tästä blogista

maanantai 25. marraskuuta 2013

Vanhan ajan meinikiä



Kun viitisen kuukautta on nyt vierähtänyt aikaa Probuxin parissa alkaa sivu vaikuttaa koko ajan miellyttävämmältä tuttavuudelta. Olen joskus kuuluttanut mahtaako mistään enää löytyä sivua, jolla pärjää perinteisin menetelmin mainoksia klikaamalla. Tässä taitaa nyt olla sellainen.

Tällä hetkellä sivu tuottaa 8-10 dollaria kuukaudessa. Rahoja en nosta, vaan sijoitan koko ajan uusien referaalien hankintaan. Niitä on tällä hetkellä 47, kaikki hankittu mainoksia klikkaamalla ilman oman rahan sijoittamista. Probuxissa on koko ajan reffuja saatavilla ja ne ovat hyvälaatuisia. Kierrättämistä ei tarvitse juurikaan tehdä, vaikka olen pitänyt tarkkaan kiinni viiden päivän aktiivisuusrajasta. Referaaleja on myös jo sen verran, että päivittäinen tuotto riittää normaaliin ylläpitoon.

Aika paljon olen siis noudattanut vanhaa ohjetta joka on joskus kirjoitettu Neobuxia varten. Vaikka aika on ajanut ohjeen ohitse, se tuntuu aika hyvin vielä toimivan täällä. Mielenkiintoista nähdä mitä tulevaisuus tuo tullessaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti