Hae tästä blogista

tiistai 10. toukokuuta 2011

Palmbux - jälleen

Päivitetty  10.5.11


Palmbux ei enää ole vähään aikaan vastannut, joten sivun taru taitaa olla lopussa.

Päivitetty 18.3.11

Palmbux saavutti tänään uuden omistajan alaisuudessa kriittisen kuuden kuukauden iän.


Päivitetty 12.2.11


Jos olen oikein laskenut, on Palmbux markkinoilla jo neljättä kertaa - taas uuden omistajan ohjauksessa. Aikaisemmnat epäonnistumiset ja omistajalta toiselle siirtyneet velat sanovat, että tämän sivun kanssa kannattaa pitää matalaa profiilia. Viime aikoina tosin on tullut runsaasti myös myönteistä palautetta uudistuneen Palmbuxin toiminnasta. Oli miten oli, kyseessä on siis uusi sivu. Kuten aina uusien kanssa, kannattaa Palmbuxinkin kohdalla odottaa ja katsoa mitä tulevaisuus tuo tullessaan ennen kuin sijoittaa rahansa siihen.




Hyviä puolia:

Liittymä on selkeä ja helppokäyttöinen. Sivulla on hyvin toimiva foorumi ja sillä myös suomenkielinen osasto, jolla voi vaihtaa kokemuksia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa. Näyttää siltä, että maksaminen toimii nyt ja vielä ilman viivettä. Referaaleja on saatavana ja niiden laadulle annetaan takuu. Itselläni myönteinen kokemus: sain hyvät referaalit joilla raja tuli pian täyteen ja sain maksun ilman ongelmia muutamassa minuutissa.

Ei niin hyviä puolia:

Sivulla on takanaan ikävä historia ja paljon velkaa. Tuore yritys näyttää nyt hyvältä, mutta sen onnistumisesta ei ole takeita. Vaikka maksamisesta on saatu paljon hyvää palautetta jotkut sanovat sen yhä kangertelevan. Perusjäsenyydellä saa klikattavaksi 4 - 5 mainosta päivässä. Yhden klikkauksesta maksetaan alle 0,01 dollaria.



Palmbuxin uudessa tulemisessa on reilun yrittämisen makua. Annan kouluarvosanaksi 8.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti