Hae tästä blogista

tiistai 17. toukokuuta 2011

Bux4Real panttaa reffuja ja maksuja

Päivitetty  17.5.

Bux4Real ei näytä löytävän omaa paikkaansa. Nyt sivusto on muuttanut maksupolitiikkaansa. Se ilmoittaa uusituissa ehdoissaan, että maksun saamiseen pitää varata 45 päivää aikaa. Uusilla käyttäjillä tähän lisätään 30 päivän koeaika, jona on katsottava vähintään 100 mainosta. Toisin sanoen uusi käyttäjä voi odottaa ensimmäistä maksua 75 päivän kuluttua rekisteröitymisestä.

Uusien referaalien saaminen on ollut jo jonkin aikaa Bux4Realissa tosi vaikeaa. Ahkera varuillaan olo ei yksistään riitä. Halukkaita ottajia on paljon ja kun referaaleja tulee jakoon ne häviävät nopeasti. Jotta onistuu saamaan niitä itselleen täytyy olla paitsi aina valmiina myös rutkasti onnekas. Sivu itse selittää reffujen pienen määrän johtuvan siitä, että referaalien laatua ja aitoutta valvotaan tarkasti. Käytännössä se on johtanut reffujen sattumanvaraiseen jakaantumiseen. Tarkka suunnitelmallisuuskaan ei tällä hetkellä auta menestymään Bux4Realissa.

Nykyisessä tilanteessa suosittelen suhtautumaan sivun erittäin varoen ja investoimaan siihen rahaa vain tarkan harkinnan jälkeen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti