Hae tästä blogista

perjantai 18. heinäkuuta 2014

Mainoskielen saloja

Ptc-sivuilla on jatkuva pula kävijöistä. Ei mikään ihme, sillä käyntien määräänhän koko sivujen olemassaolo perustuu. Niinpä sivut myös mainostavat koko ajan itseään Samoin tekevät usein niiden vakituiset käyttäjät, jotka pyrkivät mainonnalla kasvattamaan referaaliensa määrää. Nettimaailman mainonnassa kannattaa olla tarkkana ja pitää pää kylmänä - kaikki ei aina ole sitä miltä näyttää. Seuraavassa yleisimpiä ptc-mainoslauseita selityksineen:


Trusted site
 Eli luotettava sivu. Tätähän me kaikki tietysti toivomme, mutta pelkkä tämä lausahdus ei vielä todista mitenkään, että kyseessä on sellainen.

Working since february
Sivu on toiminut helmikuusta asti. Jos lukuhetkellä eletään seuraavaa syksyä, alkaa lauseella olla jonkinlaista painoarvoa. Kokemuksen mukaan kannattaa kyllä odottaa kokonainen vuosi, jos haluaa vakuuttua sivun pysyvyydestä.

Nice site
Kertoo, että kyseessä on kiva sivu. Onko se myös luotettava, on kokonaan toinen juttu.

Low minimum payment tai low payout
Maksamisen alaraja on alhainen. Houkuttelemalla käyttäjät tekemään pieniä nostoja saadaan maksut pysymäänkin pieninä.

Payments instantly
Sivu maksaa heti, ilman odottelua. Hieno ominaisuus, jonka toivoisi yleistyvän kaikkialla. Kannattaa kuitenkin muistaa, että se ei kerro sivun luotettavuudesta yhtään mitään.

Six years subscription
Tilaus tehty kuudeksi vuodeksi. Pelkkää sanahelinää, joka voi tarkoittaa lähes mitä vain. Yleensä sitä, että oikeus omaan osoitteeseen on varattu kuudeksi vuodeksi eteenpäin. Osoite siis on ainakin niin kauan olemassa, mikään ei todista onko itse sivu.

4 years online and paying tai over 1000 days online
Sivu on toiminut ja hoitanut maksunsa jo vuosien ajan. Jos pitää paikkansa, tämä on hyvä suositus.

legit tai registered
Sivusta on tehty lailliset toimintailmoitukset. Osoittaa ehkä, että omistajat ovat tosissaan liikkeellä, mutta ei takaa sen enempää.

by admin Nelson, trusted owner, trusted admin
Jos omistaja tai admin (sivun ylläpitäjä, hallitsija, isäntä) tunnetaan ja tiedetään luotettavaksi ja tiedetään menestyneen muiden sivujen kanssa, tämä on hyvä enne. Valitettavasti tähän ei voi enää täysin luottaa. Jotkut sivut ilmoittavat häikäilemättä tunnetun tekijän nimen, vaikka tällä ei ole mitään tekemistä kyseisen sivun kanssa.

Best ptc sites
Luettelo jonkun mielestä parhaista ptc-sivuista. Ei välttämättä vastaa sinun tarpeitasi ja saattaa olla laadittu vain referaalien saamisen toivossa (sinut merkitään automaattisesti reffuksi kun klikkaat banneria).

1 kommentti:

  1. PTC on kyllä aika turhauttavaa puuhaa jos ei jollain botilla niitä vetele.,mutta ihan hyvä alku kaikille!

    VastaaPoista