Hae tästä blogista

perjantai 20. kesäkuuta 2014

Referaalit - avain menestykseen

Päivitetty 20.6.14

PTC-maailmassa ei pärjää pelkästään omin voimin. Monilla sivuilla saat klikattavaksi neljä mainosta päivässä hintaan 0,01 $ mainokselta. Olemalla ahkera ja klikkaamalla joka päivä saat siis kuukaudessa kasaan dollarin ja kaksikymmentä senttiä.

Jotta pääset järkeville ansioille sinulla täytyy olla ns. referaaleja. Tällä tarkoitetaan ihmisiä, jotka ovat tulleet sivun käyttäjiksi sinun kauttasi. Kiitokseksi siitä, että olet tuonut uusia jäseniä sivun pitäjä maksaa myös sinulle  heidän klikkauksistaan. Tuo raha ei siis ole referaaleilta pois, vaan tulee sinulle ylimääräisenä. Voit siis suositella sivua tuttavillesi tarvitsematta pelätä syytöksiä hyväksikäyttämisestä. Tärkeää on, että kirjautuessaan sivulle kaverisi mainitsevat sinut suosittelijakseen, tietolähteekseen, kutsujakseen tai millä nimellä sitä nyt missäkin sanotaan. Näin saat sivutuloja heidän klikkauksistaan. Tällaiset itse hankitut referaalit kulkevat sivustoissa nimella suorat referaalit, direct referrals.

Toinen tapa saada referaaleja on vuokrata niitä, rented referrals. Eri sivuilla on erilainen määrä referaaleja vuokrattavana. Yleensä uusilla, aloittavilla sivuilla on vuokrattavaa runsaasti. Jos haluat pitäytyä vanhoilla ja luotettaviksi tiedetyillä sivuilla referaalien saatavuus saattaa olla hankalaa. Tavallisin vuokra-aika on yksi kuukausi, jota voidaan ennen ajan umpeutumista jatkaa.

Yleensä sivuilla voidaan vuokraamiseen käyttää klikkaamalla saatua rahaa, joillakin on pakko sijoittaa sivulle rahaa ja ostaa reffut sillä.

Useimmilla sivuilla riiittää jo 200 ahkeraa referaalia nostamaan kuukausittaisen tulon kymmeniin dollareihin.

Referaalit eivät yksistään riitä tienaamiseen, vaan sinun on myös itse jatkettava mainosten katselua, jotta maksuvirtaa ei katkaista.

1 kommentti:

  1. Esimerkiksi tältä sivustolta tienaa nopeasti ja helposti bittikolikoita mikäli riittää kärsivällisyyttä klikata "next" 5 minuutin välein.
    http://www.bitvisitor.com/?ref=1JY85VuGE732RytGTfaUE3LHyHw4JxgdFu
    Lähettävät luotettavasti ~1-4 euron edestä bittikolikoita kun tarpeeksi klikkauksia täynnä.

    VastaaPoista