Hae tästä blogista

lauantai 25. kesäkuuta 2011

Bananabux tarjoilee uutta ilmettä

Päivitetty 29.6.11

Sivu ei ole vastannut moneen päivään. Ruutuun tulee ilmoitus, jossa sanotaan, että sivu ei tällä hetkellä ole käytettävissä. Sanamuoto antaa olettaa, että jonkinlaista jatkoa on odotettavissa.
Bananabux on ollut nyt niin monta päivää nurin, että pakko lienee uskoa sen poistuneen ptc-sivujen taivaaseen. Sääli, sillä kyseessä oli todella mielenkiintoisen näköinen sivu. Se perinteinen kolmen kuukauden raja taisi osoittautua kohtalokkaaksi.

Tältä kaikki näytti vielä pari viikkoa sitten:

BananaBux Bananabux on ulkoasultaan ptc-maailman kiinnostavimpia uutuuksia. Vanhan Zeus-ohjelman pohjalle on luotu mielenkiintoisen ja elävän näköinen sivu. Ulkoasun voi rehellisesti sanoa edustavan uudenlaista ajattelua, johon niin moni sivu sanoo pyrkivänsä, muta vain harvat ovat onnistuneet pääsemään. Kokonaan toinen asia on sitten se, että kaiken järjen mukaan Bananabuxiin kannattaa suhtautua erittäin varoen. Kun sanon, että kyseessä on uutuus, tarkoitan sillä uutta omistajaa. Kaikkiaan sivulla on takanaan kirjava historia ja epäluotettava maine. Pisteenä i:n päälle vielä Zeus-pohja, joka aikanaan sai huonon maineen lyhytikäisten sivujen ohjelmana.

Itseäni Bananabuxin raikas ulkonäkö kiehtoo. Tätä kirjoitettaessa sivu saavutti juuri uuden omistajan alaisuudessa kuukauden iän, jolle toivon vilpittömästi jatkoa.

Hyviä puolia

Mukavan näköinen sivu. Sivulla on toimiva foorumi, jolla käyttäjät voivat vaihtaa neuvoja ja kokemuksia. Eri puolilta nettiä löytyy runsaasti todistuksia, että sivu hoitaa maksunsa. Maksaminen myös tehdään heti, ilman odottelua. Sivulle ei ole pakko investoida, vaan hankintoihin voi käyttää klikkaamalla tienattua rahaa.

Ei niin hyviä puolia

Uusi sivu johon kannattaa suhtautua varoen, etenkin tietäen sen kirjavan historian. Ensimmmäiset referaalit maksavat paljon, joten alkuun pääseminen pelkästään klikkaamalla kestää kauan. Jostain syystä sivun omistajapohja halutaan pitää salassa, ja ylläpitäjä esiintyy vain nimimerkillä. Zeus-sivu, joka sinänsä ei välttämättä ole paha asia, mutta herättää helposti väristyksiä vanhemmissa käyttäjissä.

joten...

Rekisteröityminen on ilmaista eikä sido mihinkään, joten mielestäni tässä on sivu johon kannattaa käydä tutustumassa. Kukkaron nyörit suosittelen pitämään toistaiseksi kiinni.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti