Hae tästä blogista

keskiviikko 6. heinäkuuta 2011

Ifbux



Ifbuxin elämä on ollut yhtä ylä- ja alamäkeä. Sivu on useita kertoja lopettanut ja taas aloittanut maksamisen, samoin kuin muuttanut maksuehtojaan.Kaiken mitä jäljempänä sivusta sanotaan voidaankin katsoa pitävän paikkansa tämän kirjoitushetkellä.

Oman toimintani päämääränä ei ole välitön maksujen saaminen, joten en ole törmännyt epäkohtiin. Ifbux on seuraamieni 20 sivun joukossa tuotoltaan kärkipäässä, neljäntenä.

Hyviä puolia

Sivulla on hyvin toimiva foorumi, jolla käyttäjät voivat  jakaa neuvoja ja kokemuksia. Perusjäsenyydelläkin voi hankkia 50 suoraa referaalia. Vuokrareferaaleja on hyvin saatavillla ja niiden hinta on kohtuullinen. Tällä hetkellä sivu on taas luotettavan maksajan maineessa.

Ei niin hyviä puolia

Erittäin sekava historia. Kaikkine muunteluineen sivua on pidettävä uutena ja siihen kannattaa sijoittaa rahaa vain tarkkaan harkiten. Kyseessä on myös bux-sivu, jollaisten eliniän odote pakkaa olemaan pieni.

Muuta muistettavaa

Mainosten määrä sivulla vaihtelee päivittäin, mutta on yleensä vähintään neljä. Perusjäsenyydellä ilman referaaleja päivittäinen ansio vaihtelee kahden ja kolmen sentin välillä. Ensiimmäinen referaali maksaa 23 senttiä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti