Hae tästä blogista

maanantai 11. heinäkuuta 2011

Ptc-sivutyypit

Ptc-sivut (paid to click) jaetaan yleisesti kolmeen päätyyppiin.  Tyypin tunnistaminen kertoo usein jo paljon sivusta sekä auttaa päättämään kannattako siihen alkaa panostamaan. Tosin tämä jaottelu on karkea eikä mikään ehdoton, vaan poikkeuksia löytyy. Päätelmät ovat kuitenkin kokemusten myötä syntyneitä, joten niitä ei kannata kovin kevyesti sivuuttaa.

Aurora

Nämä sivut ovat kaikkein vakaimpia, vanhimmat jo liki kymmenen vuoden ikäisiä. Syy on selkeästi maksupolitiikassa. Yhdestä klikkauksesta maksetaan hyvin vähän, esimerkiksi 0,0001 dollaria. Välttämättä ei sitäkään, vaan jaetaan pisteitä jotka voi muuttaa myöhemmin rahaksi. Tällaisilla sivuilla on tavallisesti myös muita keinoja ansaita kuten lukemalla sähköposteja, rekisteröitymällä tietyille sivuille tai osallistumalla kilpailuihin. Referaalit ovat suoria ja niiden klikkauksista maksetaan prosenttikorvaus, joka voi ulottua monelle tasolle kuten referaalien referaaleihin, näiden referaaleihin jne.


Bux

Bux-sivut tuottavat nopeasti, mutta ovat myös riskialtiita. Mainosten määrä on rajoitettu, ilmaisella perusjäsenyydellä saa yleensä katsottavaksi neljä tai viisi. Tyypillinen maksu yhdestä klikkauksesta on 0,01 dollaria. Bux-sivuilla voi vuokrata referaaleja, joten ansioitaan voi nostaa vaikka ei onnistukaan houkuttelemaan tuttaviaan mukaan. Rahan sijoittaminen bux-sivulle on aina riski, vaikka joukosta löytyy kyllä myös vakiintuneita ja pitkään toimineita.

Mini-ptc

Mini-ptc on Auroran ja Buxin risteytys, jossa on vähän piirteitä molemmista. Klikkauksista maksetaan bux-sivujen tavoin esimerkiksi 0,01 dollaria, mutta referaaleja ei ole vuokran vaan niissä noudatetaan Aurora-sivujen tapaa.


Kaikki sivut joista tässä blogissa puhutaan ovat yleensä bux-sivuja. Se ei tarkoita, että ne olisivat ehdottomasti parhaita, itse olen vain tunnen oloni kotoiseksi niiden maailmassa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti