Hae tästä blogista

maanantai 18. elokuuta 2014

Uusia houkuttimia

päivitetty 18.8.14

Aikanaan kirjoitin mainoskielen saloista joilla käyttäjiä houkutellaan sivuille. Tässä muutama tämän päivän lisäys luetteloon.

Free premium for first ...

Ilmainen premium- (tai jokin muu) jäsenyys uusille käyttäjille. Tämä on kiistatta etu, mutta millainen, riippuu täysin sivusta. Useimmissa paikoissa - tai  melkein kaikissa - jäsenyyden hyödyntämiseen tarvitaan vähintään 100 - 200 referaalia, eli ilmaiselle jäsenyydelle tulee kyllä hintaa.

20 ads guarantee

Sivu lupaa, että joka päivä on klikattavana ainakin kaksikymmentä mainosta. Kannattaa käydä vilkaisemassa paljonko yhdestä klikkauksesta maksetaan. Nykyään se on usein vain sentin osia, joten tässä siis vain yritetään saada käyttäjä tekemään samalla kokonaishinnalla mahdollisimman paljon työtä.

Get back 50 % of investment

Tässä sanotaan, että jos sijoitat sivulle rahaa - esimerkiksi referaalien hankintaan - saat puolet summasta takaisin. Tämä on puhtaasti tulkinnanvarainen juttu. Käytännössä tuo puolikas laitetaan ostostilillesi, jolta voit käyttää sitä mielesi mukaan lisäsijoittamiseen samalla sivulla. Raha siis on  omassa käytössäsi, mutta sitä ei voi nostaa eikä käyttää missään muualla. Onko puolikas silloin saatu takaisin on jokaisen oma harkinta.

Free to join

Sivule liittyminen on perinteisesti ollut ilmaista. Jotkut sivut ovat alkaneet kiertää maksuttomuutta rajoittamalla referaalien määrää. Eli varsinainen sivulle liittyminen on ilmaista ja sitä mainostetaan sellaisena. Perusjäsenyydellä ei kuitenkaan saa ostaa reffuja, vaan sitä varten on hankittava vähintään halvin päivitys. Käytännössä liittyminen siis maksaa, ilman referaaleja kun ei saa aikaan mitään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti