Hae tästä blogista

tiistai 26. elokuuta 2014

Toimi näin kun haluat tienata

Päivitetty 26.8.14

Tämä teksti on kirjoitettu nelisen vuotta sitten ja toimi silloin. Tänä päivänä sivut ovat tehneet ohjeiden hyödyntämisen vaikeammaksi muun muassa nostamalla referaalien hintaa tai myymällä niitä vain suuremmissa erissä sekä rajoittamalla rahojen siirtoa päätililtä ostotilille. Samaan aikaan perusjäsenyydellä saatava maksu klikkauksista on pudonnut jopa kymmenenteen osaan.
Jätän kuitenkin ohjeen näkyville. Sitä seuraamalla pääsee ainakin tutustumaan ptc-maailmaan ja jos ei se mitään anna niin ei kyllä otakaan - ainakin toistaiseksi useimmassa paikassa sivuille liittyminen on pysynyt ilmaisena. Eikä tietysti ole mahdotonta, että jostain löytyy uusi tai vanha sivu jossa tämä yhä toimii alkuperäisessä muodossa.


Tässä alkuperäinen teksti:
 
Tässä tekstissä saat ohjeet kuinka tienata 200 - 300 euroa kuukaudessa mainoksia katselemalla. Jos luulet, että tuo summa onnistuu vain harvoilta tai vaatii erityistä onnea toteutuakseen, niin olet väärässä. Sen saavuttaminen on sekä helppoa että yksinkertaista. Sen saavuttaminen on viime aikojen muutoksilla tullut vaikeammaksi, mutta on edelleen mahdollista. Ainoa Suurin vaikeus on, että se vaatii sinulta harvinaista alkupääomaa jonka omistamista ei ole suotu kaikille: kärsivällisyyttä. Raha ei ala virrata heti, vaan varaudu vuoden tai ainakin useiden kuukausien palkattomaan työskentelyyn. Tämä teksti perustuu siihen, että et sijoita toimintaasi lainkaan rahaa, vaan tulet koko ajan toimeen klikkaamalla ansaitulla varallisuudella. Jos päätät käyttää myös omaa rahaasi, on odotusaika lyhyempi.

Nämä ohjeet on kirjoitettu bux-sivuja ajatellen. Ne perustuvat siihen, että sivulla voi käyttää klikkaamalla saatuja rahoja. 

Olennainen osa menestystä ovat reffut eli referaalit.Ilman referaaleja tienaat kyllä, mutta hitaasti. Ensimmäisen kaksikymppisen kasaan saamiseen ei yleensä vuosi riitä. Tässä vaiheessa voit myös hieman oikaista ja vuokrata rahalla reffuja. Mutta jos maltat, pärjäät kyllä ilman rahaakin etkä myöskään ota riskiä menetyksistä ja tappioiden syntymisestä. Itse olen havainnut hyväksi systeemiksi käytttää jotakin pitkäaikaista ja luotettavaa sivua, esimerkiksi Neobuxia, jolle voi melkoisen huoleti sijoittaa rahaa. Myöskään suuria summia ei tarvita, kymppi kuussa riittää useimmissa paikoissa.

Rekisteröidy siis sivulle ja ala klikkailla joka päivä. Tilisi karttuu hitaasti, mutta varmasti. Kun olet saavuttanut alimman maksurajan - yleensä yksi tai kaksi dollaria -  sinulla on mahdollisuus nostaa rahat webbitilillesi. Tässä pääsetkin tekemään ensimmäisen virheen. Neuvo kuuluu: älä nosta rahaa! Toisen neuvon mukaan nosta vain puolet siitä, mitä muuten olisi mahdollista. Osta osalla rahaa ensimmäiset reffut ja jätä loput rahasta ostotilille reffujen ylläpitämiseen. Niiden ylläpidosta täytyy nimittäin myös huolehtia tai ennen pitkää menetät ne. Kokemus on osittanut, että useimmissa paikoissa rahat kannattaa jakaa ostamisen/ylläpidon välillä suhteessa 50/50. Kun sinulla on reffuja ja olet varautunut myös niiden ylläpitoon ja säilyttämiseen olet menestystarinasi alussa.

Olen havainnut, että kun reffujen määrä ylittää 200, tilille ei enää tarvitse juurikaan jättää varaa ylläpitoon. Tuolla referaalien määrällä sitä kertyy parissa päivässä tarpeellinen määrä viikottaiseen ylläpitoon.

Tänä päivänä useimmissa sivuissa on kätevä ominaisuus nimeltä autopay. Se kannattaa heti ottaa käyttöön. Se pidentää automaattisesti aktiivisten reffujesi toiminta-aikaa. Rahan se siihen ottaa ostotililtäsi  ja saat tavallisesti vielä pienen alennuksen kuukausihinnasta, yleensä 10 %. Toinen mahdollisuus on tehdä kaikki päivitykset käsin viikkohuollon yhteydessä. Itse käytän jälkimmäistä tapaa.

Älä edellenkään nosta rahaa kuin korkeintaan puolet mahdollisesta, vaan käytä ansiot uusien reffujen hankkimiseen. Samalla muista aina jättää rahaa myös ylläpitoon.  Jatka kunnes sinulla on koossa suurin sallittu määrä referaaleja, yleensä 500 kappaletta. Tämä vaihe vaatii yleensä eniten kärsivällisyyttä, mutta ajattele sen olevan tärkeä sijoitus tulevaisuuteen. Käytä viittäsataa reffuasi ja kerrytä rahaa kunnes sitä on tililläsi tarpeeksi jäsenyyden päivittämiseen.  Perusjäsenyydestä seuraava aste maksaa yleensä 80 - 90 dollaria per vuosi, joskin sivut ovat alkaneet harrastaa tästä myös halvempia hintoja lyhyemmille ajoille. Summa saattaa tuntua suurelta, mutta on nopeasti ansaittu takaisin. Referaalien klikkauksista saamasi tulot kaksinkertaistuvat ja nyt 500 ei ole raja, vaan sinulla on mahdollisuus hankkia jälleen uusia reffuja.

Tänä päivänä kun referaalien hankkimista ja rahojen siirtoa on vaikeutettu, on jäsenyyden päivittämisestä tullut yhä tärkeämpi osa menestymistä. Suosittelen tekemään päivityksen heti, kun se taloudellisesti on mahdollista, referaalien määrästä riippumatta.

Malta vielä rahojen täydellistä nostamista ja kasvata reffujen määrä uuden jäsenyytesi ylärajaan saakka, joka on tavallisesti 2000 reffua. Nyt voit alkaa nauttia saavutuksistasi ja nostaa rahaa maltillisesti niin, että sitä jää aina myös reffujen ylläpitoon ja käyttämästäsi suvusta riippuen mahdollisesti vielä uuteen jäsenyyden päivittämiseen ja sitä seuraaviin laajennuksiin.

Siinä kaikki. Paitsi että muista itse myös jatkaa säännöllistä klikkailua. Jos et niin tee, et saa reffuistakaan tuloja.

Ei muuta kuin onnea matkaan!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti