Hae tästä blogista

tiistai 7. kesäkuuta 2011

Zeus

Päivitetty 7.6.11

Zeus on eräs tunnetuimpia ptc-sivujen ohjelmia. Se sai aikanaan valitettavan huonon maineen, koska sitä käyttivät paljon lyhytikäiset sivut joiden toiminnassa oli usein suoraa huijaamisen makua. Itse olen vierastanut Zeusta sen vanhanaikaisen tyylin ja ulkonäön vuoksi. Tästä muun muassa huomautin Vcbuxin esittelyssä. Tänään en ehkä kirjoittaisi samoin. Vcbux kuuluu päivittäin seurattaviin sivuihini. Siinä olen oppinut arvostamaan sen selkeää ja varmaa toimintaa. Zeus-sivut ovat harvoin nurin. Jos toiminta onkin ajoittain hidasta, se on varmaa ja moitteetonta.


vcBux

jjBuxTänä päivänä Zeuksen käyttö tuntuu hiljalleen lisääntyvän. JJbux kuuluu uuteen kaartiin, joka painii ulkonäöllisesti Vcbuxin kanssa samassa sarjassa.
JJbux on ilmeisesti liittynyt lyhytikäisten Zeus-sivujen joukkoon, koska ei enää vastaa.



BananaBuxVarsinaisen yllätyksen toi sarjaan jokin aika sitten Bananabux. Myös sen pohjana on Zeus, mutta lisättynä väreillä ja grafiikalla niin, että tuloksena on eräs nykyaikaisimman ja elävimmän näköisiä ptc-sivuja. Vakiintuneiden periaatteideni mukaan uusille sivuille ei kannata sijoittaa rahaa. Rekisteröiminen ei kuitenkaan maksa mitään ja jos haluat nähdä tyylikkään sivun suosittelen tutustumaan Banaaniin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti