Hae tästä blogista

keskiviikko 4. syyskuuta 2013

Tässä mennään

päivitetty 4.9.13

Tässä kerron omista kokemuksistani ptc ja hyip-maailmassa. Tekstiä ei pidä ymmärtää ohjeena eikä suosituksena. Jokaisen on tehtävä omat sijoituspäätöksensä itse.

PTC

Yhä edelleen jatkan ptc-sivujen käyttöä periaatteella, että rahaa ei sijoiteta vaan sivuilla on pärjättävä niillä klikkaamalla ansaituilla rahoilla. Kuun vaihteessa olen taas uusinut yhden sivun. Click-a-doon tuotto tippui alle euroon kuukaudessa. Sen tilalla on uutena Noofferbux, joka on puolen vuoden ikäinen buxhost-sivu.Probux on osoittautunut kahden kuukauden aikana miellyttäväksi tuttavuudeksi. Ilman ulkopuolisen rahan sijoittamista sivulle on kertynyt jo 15 referaalia. Mikä parasta ne ovat hyvälaatuisia ja kierrättämisen tarve on vähäinen.
Sivun omistajilla on kuitenkin epämääräinen maine ptc-maailmassa. Valvontasivut kehottavat suhtautumaan paikkaan mitä suurimmalla varauksella. Monien mielestä on vain ajan kysymys milloin Probux lakkaa maksamasta ja kaatuu.
Periaatteeni mukaan en ole sijoittanut sivulle rahaa, joten ei minulla ole mitään menetettävääkään.Sivu tuottaa tällä hetkellä vajaat viisi dollaria kuukaudessa, jonka sijoitan reffujen ostoon.Neobux on  alan konkari, jonka parissa olen puuhastellut jo pari vuotta. Tällä hetkellä toiminta on pahassa alamäessä. Reffujen  päivittäminen onnistuu huonosti, tili näyttää yhtä mittaa punaista. Suurin syy on referaalien laatu, joka heittelee tosi paljon. Seitsemästä reffusta vain pari on aktiivisia, muita saa olla kierrättämässä koko ajan.
Tällä hetkellä Neobux tuottaa noin dollarin kuukaudessa. Olen tähän mennessä nostanut 28 dollaria.Termbux on buxhost-sivu, jollaisena sille ei kannata povata pitkää elinaikaa. Sivu on kuitenkin mukava, selkeä ja kohtalaisen tuottavakin joten mielellään toivon, että se kuuluu harvalukuiseen sarjaan onnistuneet buxhost-sivut. Referaalien hankintaa hidastaa niiden korkea hinta. Kolmen kuukauden aikana tilille on kertynyt runsaat kolme dollaria kun pienin ostoraja on viisi.Noofferbux on puolen vuoden ikäinen buxhost-sivu. Sitä ei siis missään nimessä voi suositella sijoituskohteena. Sivu kuitenkin vaikuttaa huolella hoidetulta. ja uusien sivujen tapaan referaaleja on hyvin saatavissa. Parin viikon käyttökokemukset ovat myönteisiä.Koolbuxiin lähdin mukaan ihan uteliaisuudesta katsomaan mihin sivun lupaukset korkeista klikkausten hinnoista perustuvat. Kerron kokemuksistani täällä.

 HYIP

Hyip-maailmassa jatkuu tuumaustauko.

2 kommenttia:

  1. hei ajattelin kokeilla tuota ontime sivua ja rekisteröidyin sinne,mutta miten se rahan siirto sinne tapahtuu.Jos siirrän paypalista kympin,maksaako ontime kulut siirrosta vai vähentääkö ne kulut siitä.Vai kannattaako käyttää jotakin muuta maksuprosessoria.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. hei! aika harvat hyip-sivut hyväksyvät paypalin joten minusta on hieman yllättävää, että se on mukana täällä. paypal on luotettava ja selkeä prossu käyttää, joten en näe mitään syytä miksi et käyttäisi. omat rahani ovat egossa. rahan siirtoa varten kirjaudu ensin sisään, sitten valitse vasemmalta make deposit. saat sijoitusvaihtoehtoja,joista uutena sinun pitää valita se ensimmäinen. sen jälkeen kysytään mistä rahat siirretään ja valitse sieltä send money from paypal. jos oikein muistan niin kulut otetaan vasta siinä vaiheessa kun nostat rahaa.

      Poista