Hae tästä blogista

sunnuntai 8. huhtikuuta 2012

Neobux - eliitin maineessa

Tämä teksti on päivitetty 8.4.12. Käytännössä suuri osa on kirjoitettu uudelleen tai on uutta tekstiä.

Neobuxilla on hyvä maine. Se tunnetaan rehellisenä paikkana, joka maksaa klikkaukset asianmukaisesti ja ilman viivettä. Vaikka liittymä eroaakin yleisestä linjasta, se on täysin suomenkielinen ja helppo oppia. Ansioille pääseminen kyllä kestää.  Mutta kun homman saa toiminaan, kaikki toimii kuin kello. Muutamat koenostoni ovat illmaantuneet Alert Payn tilille saman tien kun olen ennättänyt mennä katsomaan.Tienaamiseen saa lisävauhtia ostamalla golden-jäsenyyden, joka maksaa 90 dollaria vuodessa. Referaalit ovat silloinkin tienaamisen avainasemassa, joten niitä kannattaa olla 100 - 200 ennen jäsenyyden hankkimista.

Hyviä puolia:

Vakaalla pohjalla.  Neobux aloitti vuonna 2008 eli kuuluu alan nestoreihin. Luotettava maksaja,  ei tiedossa olevia maksuhäiriöitä. Maksaa heti, maksuja ei tarvitse odotella päiviä tai viikkoja. Päätililtä voi ottaa varoja käyttöön. Klikkauksia sivulla voi käyttää esimerkiksi referaalien ostoon tai jäsenyyden päivittämiseen.  Klikkaamalla AdPrize -mainoksia voi hyvälltä tuurilla voittaa tuntuviakin palkintoja.  Suomenkielinen.

Ei niin hyviä puolia:

Vuokrareferaalien laatu vaihtelee ja niiden tominnan seuraaminen vaatii totuttelua ja jatkuvaa ylläpitoa. Sivulla ei suoraan näytetä kunkin referaalin tuottoa. Perusjäsenyydellä ansaitsee naurettavan vähän ja hyville tuloille pääseminen vaatii aikaa..


Hyvä tietää:

Sinun on klikattava 30 mainosta ennen kuin pääset sivun keskustelualueille. Voit hankkia omia referaaleja vasta 30 päivän jäsenyyden ja sadan klikkauksen jälkeen. Perusjäsenyydellä sinulla saa olla 30 suoraa referaalia. Ensimmäinen pienin maksu on kaksi dollaria. Raja nousee jokaisen maksun myötä yhdellä kunnes saavuttaa kymmenen dollarin rajan.

Sivulla on monipuoliset mahdollisuudet seurata referaalien toimintaa. Kierrättäminen on suhteellisen edullista, joten sitä kannattaa käyttää eikä päästää referaalien määrää putoamaan. Hiipuvien reffujen elinikä kannattaa aina pidentää vähintään 30 päivään, 240:een jos budjetti antaa myöten.


5 kommenttia:

 1. Jos haluaa takoa rahaa netissä,
  on siihen paljon helpompiakin(ts.
  vähemmän stressiä aiheuttavia) keinoja.

  Kaikki mainostavat ptc-ohjelmia, koska kaikki haluavat referaaleja ---> aiheuttaa kilpailua, joka paisuu ja paisuu entisestään. Tämä taas aiheuttaa sen, että porukkaa alkaa oksettaa kaikki mainonta. Ja loppupeleissä suurinosa yrittäneistä tajuaa, ettei sillä rikastumaan pääse, ellei saa taiottua muutamaa sataatuhatta referaalia; 99,99% mahdottomuus.

  Tai käy kuten bux.to:n kanssa. Edelleen maksu saamatta 6 vuoden jälkeen, kaikista kyselyistä huolimatta. Tos:ia en rikkonut tai mitään muutakaan haittaa aiheuttanut, mutta eipä muutaman tonnin maksua ole kuulunut. Voisi väittää että 50% ptc-ohjelmista elää yli varojensa ensimmäisen 5 vuoden aikana. Ja tämä taas aiheuttaa sen, että niitä kaatuu enemmän kuin luotettavia syntyy. Hyviä poikkeuksiakin toki on (neo, clixsense, donkey-mails yms.) mutta se on laiha lohtu jos muutaman satasen tai tonnin sijoittaa ja loppujen lopuksi koskaan saa rahojaan takaisin.

  10 vuoden kokemuksella (yritys&erehdys -taktiikalla) voin väittää, että jos on varaa laittaa muutama satanen kuussa PTC-ohjelmiin, löytyisi tuolle rahalle kuukausittain paljon parempaakin käyttöä ja varmempia ansioita(ja myös verovirkailijan luona vierailua :). Mutta toivotan toki onnea kaikille, jotka jaksaa klikkailla/kerätä porukkaa mukaan - tapa se on sekin! Ei dissausposti vaan realistisia ajatuksia oman kokemuksen pohjalta.

  AMV

  VastaaPoista
 2. Sen verran vielä jatkan, että olen nyt kuukauden päivät kehitellyt yksinkertaista systeemiä, jossa rahapanoksella(ei sijoittamista varsinaisesti) voisi ansaita varovaisesti arvioiden 3-5 kertaisesti takaisin 30-90 pv aikana.

  Aion julkaista systeemin nimenomaan suomalaisille(muutamin eduin itselle, luonnollisesti), mikäli se osottautuu toimivaksi.
  Jos ei toimi, niin pysyttelen ihan hiljaa ja hion sitä.
  Sen verran moraalia löytyy, ettei ihan mitään diibadaabaa kehtaa ihmisille tarjota.
  Joku kun oikeasti saattaa laittaa vähistä ansioistaan ison osan kiinni pieni lisätulo mielessä.

  Kun on mahdollisuus todistaa systeemi pääosin toimivaksi ja tuottavaksi, tulen takaisin ja jätän sähköpostin tänne, mistä voi sitten kysellä lisää. Jos tätä vaikka joku lueskelee tällä välin. Ja tietysti ellei sivunpitäjällä ole mitään sitä vastaan. :)

  -AMV

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei sivunpitäjällä ole mitään sitä vastaan. Olenhan itsekin erään lajin vastarannan kiiski täsä ptc-systeemissä kun kieltäydyn jääräpäisesti sijoittamaan niihin rahaa.

   Poista
  2. Jos kehität systeemin, joka tuottaa rahalle "varovaisesti arvioiden" 200-400% 1-3 kk:ssa tuottoa, niin olet Einstein ja Bill Gates samassa kropassa. Onnea vaan, mutta aika utopistiselta kuulostaa.

   Poista
 3. Hyvänä pointtina voisi myös lisätä, että jos sivustosta huolimatta refuja voi kierrättää virtuaalivaluutalla on se tietysti parempi vaihtoehto kuin sentit.

  Toisena hyvänä pointtina ovat alennukset joita eri sivustoilta tarjotaan refujen vuokrahintojen pidennykseen.

  VastaaPoista