Hae tästä blogista

perjantai 4. maaliskuuta 2011

Infinity - menestymisen rajalla

Ensimmäinen yhteydenotto InfinityBuxiin pistää hälytyskellot soimaan: kyseessä on buxhost-sivu. Lähempi tarkastelu osoittaa, että kyseessä saattaa olla miellyttävä poikkeus kaltaistensa joukossa. Ensinnäkin sivu on ylittänyt nipin napin perinteisen puolen vuoden kriittisen eliniän ja toisekseen se on selvinnyt alkutaipaleensa ilman maksuhäiriöitä. Sen maksut ja markkinointitapa myös vaikuttavat hyvin harkituilta.
Hyviä puolia
Buxhost-sivut eivät ole kovin hyvässä maineessa, mutta kukaan ei voi kieltää etteikö niiden ohjelma olisi selkeydessään ja helppokäyttöisyydessään ptc-sivujen parhaasta päästä. Sivulla on myös foorumi, jolla käyttäjät voivat keskustella keskenään. Sivu on luotettavan maksajan maineessa. Maksaa heti, ilman viivettä. Uudella käyttäjällä voi olla 55 suoraa referaalia, ja vuokratut muutetaan automaattisesti suoriksi. Hankintoihin voi käyttää klikkaamalla saatua rahaa.

Ei niin hyviä puolia
Uusi sivu johon kannattaa suhtautua varoen ja investoida rahaa vain tarkkaan harkiten. Buxthost-sivu, joka yleensä tarkoittaa lyhyttä elinikää. Referaalit ovat kalliita.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti